ART OF GOOD LIVING

Life Planning & Coaching

Focus op je doel en vlieg!

     

English
zeeTenerife
 

Gras groeit niet door eraaan te trekken, maar door de wortels water te geven, Afrikaans spreekwoord

Mijn naam is Greet Selderslaghs en ik ben het gezicht achter Art of Good Living. In alles wat ik doe streef ik ernaar authentiek, warm en begripvol te zijn.

Al heel mijn leven heb ik een grote passie voor mensen en wat hen beweegt. Ik deed ruime ervaring op in Human Resources-omgeving  met projecten in kunst, architectuur, communicatie en coaching.

Mijn ervaring in het bedrijfsleven maakt dat ik op zoek ga naar tools die krachtig én efficiënt zijn. Life Planning is zo’n tool. In mijn eigen leven zorgde het voor een veel duidelijkere focus op wat echt belangrijk is voor mij: Life Planning, een roman schrijven en tijd doorbrengen met mijn partner, familie en vrienden. Ik stopte met een aantal projecten waar ik hard aan werkte zonder goede resultaten te zien. En dit alles voelt verbazingwekkend goed en juist. De wetenschap op het juiste spoor te zitten geeft gemoedsrust en heel veel energie.

Individuen en groepen begeleiden doe ik al meer dan 15 jaar, blijvend geboeid door wat mensen drijft. Omdat op veel plaatsen ter wereld religie een belangrijke drijfveer is,  behaalde ik enkele jaren geleden een master in Interreligieuze Dialoog en Wereldreligies. En omdat ik ervan overtuigd ben dat de wereld een nieuw soort leiderschap nodig heeft, volgde ik recent een jaartraining  Duurzaam Leiderschap.

Mijn vele reizen brachten me op diverse plaatsen in de wereld (Ethiopië, Burkina Faso, China, Uzbekistan, Guatemala, Israel, Sri Lanka, India…) en verruimden mijn blik op cultuur, religie, en alweer mensen natuurlijk.

In huis ben ik graag met de verfrol in de weer en ik ben trots op mijn moestuin. Biodanza is een andere passie van mij, omdat ook dit mensen in staat stelt om te groeien en hun leven te transformeren. Tijd doorbrengen met vrienden, wandelen, genieten van een heerlijke maaltijd en lekkere wijn… laat maar komen!

 

 

GreetTenerife

De intensieve Life Planning training versterkte mijn luistervaardigheden en mijn empathie. Het is met grote toewijding dat ik ook jou wil begeleiden positieve verandering tot stand te brengen in je leven , en je op weg wil zetten naar het best mogelijke leven dat je je kan inbeelden. Inderdaad; de 'Art of Good Living'.

 

 

 
Home |Voor jou| Wat & Hoe | Over mij | Workshops | Testimonials | F A Q | Contact