ART OF GOOD LIVING

Life Planning & Coaching

Focus op je doel en vlieg!

     

  English
lighthouse
 

Laat wat je niet kan doen je niet tegenhouden te doen wat je wél kan, John Wooden 

Welk resultaat kan ik verwachten van Life Planning?

Je zal een zeer helder beeld hebben van wat echt belangrijk is in je leven en hoe en wanneer je dit, stap voor stap, zal realiseren. Je plan voor de toekomst zal duidelijke mijlpalen bevatten, zodat je het gemakkelijk kan opvolgen. Door duidelijk en precies te zijn over waar je heen wil, komt er niet alleen een enorme kracht vrij; het levert je tegelijk een gevoel van vrijheid en gemoedsrust.

Ik ben tevreden met het leven dat ik leid, waarom zou ik Life Planning doen?

Vast en zeker is er nog ruimte voor verbetering! Als je al voor 95% tevreden bent, fantastisch. Samen kunnen we wellicht die laatste 5% aanpakken zodat je je 100% voelt leven.


Waarin verschilt Life Planning van therapie en coaching?

Therapie, en voor een stuk ook coaching, vertrekt vaak vanuit problemen in het verleden, een specifieke vraag of een specifiek  levensgebied. In Life Planning  kijken we naar het bredere verhaal. We nemen je leven als geheel onder de loep: werk, financiën, familie en vrienden, interesses… en in plaats van te vertrekken van het verleden, kiezen we ervoor naar de toekomst te kijken. Onze ervaring is dat kijken naar dromen, doelen, en aspiraties mensen onveranderlijk energie geeft en in hun kracht zet.

Naar boven

Ik heb genoeg geld om alles te doen wat ik wil, waarom zou ik Life Planning aanpakken?

Omdat er vaak een diepere laag van dromen en aspiraties verborgen ligt onder de dagelijkse activiteiten en zorgen. Onze benadering stelt je in staat die verborgen schat op te graven en ervoor te zorgen dat jij je geld gebruikt om jezelf het best mogelijke leven cadeau te doen.

Waarom stel je voor dat ik samen met mijn partner kom?

Jij en je partner hebben elk je eigen dromen en aspiraties, en het is erg mooi je partner hierover te horen vertellen. Is het voor jullie beiden helder waar je naartoe wil met je leven, dan wordt het makkelijker om een gedeelde toekomst te creëren. En vaak zien we koppels op die manier weer verliefd worden op elkaar!

Ik geloof echt niet dat ik in staat ben mij een duidelijk beeld te vormen van wat ik wil in het leven.

Maak je daar maar geen zorgen over. Ik zal je zachtjesaan aanmoedigen na te denken over wat je wil bereiken. Daar is geen haast bij. Hier uitgebreid ruimte en tijd voor maken zorgt ervoor dat mensen zichzelf de toestemming geven hun dromen goed te overdenken. En daarna bij te achterhalen hoe ze die dromen waar kunnen maken.

Naar boven

Greet

Mocht je nog vragen hebben, dan zal ik ze met
plezier beantwoorden!

 

Home |Voor jou| Wat & Hoe | Over ons | Workshops | Testimonials | F A Q | Contact