ART OF GOOD LIVING

Life Planning & Coaching

Focus op je doel en vlieg!

     

English
ParticipantsSimplify
 

By changing nothing, nothing changes - Tony Robbins. 

Troostwandeling: zaterdag 9 november 2019

In stilte samenzijn in de natuur, met stukjes poëzie ter bemoediging

vlinder

Het verlies van een dierbare kan diepe wonden slaan. In de volksmond klinkt het dat de tijd alle wonden heelt, en dat klopt … als we er de tijd voor kunnen, mogen nemen wat niet altijd vanzelfsprekend is.


Gelukkig is er altijd de natuur; de natuur draagt er toe bij dat we ons verdriet meer en meer een plaats kunnen geven, zonder het te willen wegmoffelen of onderdrukken.

De  wind voelen, het ruisen van de bladeren horen, wisselende landschappen ervaren, … we kunnen herademen, ons verbonden voelen en meer en meer onze pijn verweven in ons leven.


Ik verwelkom je graag op de troostwandeling; we praten niet, we stappen, staan stil, observeren de natuur, luisteren naar kleine stukjes poëzie. Nadien wacht koffie, thee, gebak en fruit.


Concreet:

 • Zaterdag 9 november 2019, van 14.00 u tot +/- 16.00 u
 • Afspraak: parking station Eppegem, kant Elewijt, vanaf 13.45 u
 • In functie van het weer is de wandeling korter of langer (max. 2,5 km), voorzie gepaste kledij, stevige schoenen en breng zo nodig een regenscherm mee. Als het fel regent, vindt een deel van het programma binnen plaats. Het pad is grotendeels geasfalteerd.
 • Wat mag je verwachten:
  • Een frisse neus
  • Een gevoel van ‘thuiskomen’ bij jezelf, er te mogen zijn zoals je bent
  • Een fijn samenzijn met tochtgenoten
 • Bijdrage: 18 €/persoon*. Inbegrepen: begeleiding, gebruikte teksten, koffie, thee en versnaperingen achteraf. Graag overschrijven op rekening BE63 734036510708 van Art of Good Liiving.  (*) voor particulieren is de BTW inbegrepen, voor anderen komt die erbij.
 • Begeleiding: Greet Selderslaghs, rouw-en verliesbegeleider, gids stiltewandelingen, coach.
 • Inschrijven via mail, klik hier of bel me: 015/62 06 35. Het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijven kan tot en met 7 november.

Je bent heel welkom!

 

Meer workshops

Op een stoel zitten en luisteren is niet hoe ik leren zie! Zo eindig je maar al te vaak met een handleiding die ergens in een lade belandt terwijl er niets verandert in je leven. Nieuwe inzichten verwerven, nieuwe vaardigheden aanleren, veranderen zoals je echt wil veranderen kan echt leuk zijn. Maar begrijp me niet verkeerd, in mijn Geniet & Leer!  Workshops gaat iedereen wel degelijk aan de slag, met goede en blijvende resultaten.  

En ja, ik geloof in de basics: een veilige omgeving is essentieel om te kunnen groeien, dus ik draag er altijd bijzondere zorg voor dat iedereen zich veilig en aanvaard voelt. Verschillen tussen mensen vind ik heerlijk: zij helpen ons immers van elkaar te leren. De vonk doen overslaan in mensen, dat is het waar de Geniet en Leer! Workshops om gaan, en wederzijds respect is daarom het hoogste goed.en

Alle workshops zijn een mengeling van theorie- oa de meest recente inzichten over het functioneren van het brein en de impact ervan op ons gedrag- korte opdrachten, reflectie en delen. Enkele thema’s:

 • 21ste eeuws leiderschap: mensen in beweging brengen
 • Voorkomen en aanpakken van stress en burn-out
 • Meer ‘flow’ creëren door inzicht in je motivaties
 • Emotionele intelligentie
 • Stress management
 • Betere communicatie, betere resultaten
 • Beter luisteren

Neem vrijblijvend contact met me op opdat we samen kunnen bekijken hoe ik je organisatie kan assisteren bij de uitdagingen waar je voor staat.

Mail me door hier te klikken, of bel op 015/62 06 35

 

 

Geniet & Leer! shop:

Activeer je Flow & Simplify your Life - Burnout voorkomen

Vereenvoudig je leven! Vind je je leven, te vol, te druk en blijf je maar achter je zelf aanhollen? Sta even stil … De workshop ‘Meer eenvoud in je leven’ heeft een hoog ‘fun’ gehalte én leidt tot serieuze resultaten. Je zal oa uitvissen:

 • wat je in je flow brengt
 • wat je écht wil realiseren
 • hoe je je prioriteiten kunt ordenen
 • hoe je bij je innerlijke wijsheid komt
 • hoe je de nieuwe keuzes die je maakt verankert

Je krijgt tal van tools aangereikt op je weg naar zelfexploratie. We baseren ons oa op de theorieën van M. Beck en M. Knoope. Verwacht je aan diepgang, uitdaging, en plezier. Je stapt naar buiten met een concreet actieplan en het enthousiasme en de drive het te verwezenlijken.

Wat deelnemers over deze workshop zeggen:

'Een hartverwarmende dag om jezelf en je leven nieuwe ruimte te geven' Dr. David Dewulf, Instituut voor Aandacht & Mindfulness

'Moment om stil te staan bij wat je zelf wil; om tips te krijgen om dichter bij je staan bij jezelf, is beginpunt, moment om kracht te vinden door te merken dat anderen ook uitdagingen hebben. Goede manier om delend stil te staan bij je essentie.'Geniet & Leer! shop:

Burn-out begrijpen, aanpakken en voorkomen

Deze workshop wordt op vraag ingepland; contacteer me.

Een burn-out is een complex gegeven dat onstaat uit de wisselwerking tussen jezelf en de brede omgeving. In deze workshop:

 • krijg je inzicht in de oorzaken van stress en burn-out
 • situeer je jezelf op het continium tussen veerkracht en burn-out
 • krijg je een toolkit aangereikt bij (nakende) burn-out
 • beleef je manier om anders met stress om te gaan
 • ontdek je hoe burn-out een keerpunt kan zijn om meer voluit te gaan leven.

Als ervaringsdeskundige en specialist in de materie, help ik je om stappen te nemen die op je eentje niet voor de hand liggend zijn.

Wat deelnemers over deze workshop zeggen:

'Zeer interessant en energiegevend'

'Ik heb nieuwe inzichten opgedaan, weet nu hoe ik verder kan'

 

Praktische informatie:

Datum: in te plannen

Prijs:
Privépersonen en not-for-profit 135 €, incl drankjes, lunch, BTW    
Bedrijven: 325 € + BTW
Vroegboekkorting 121 €, inclusief drankjes, lunch, BTW/300 € + BTW..

Wie thuis is met een burn-out en een vervangingsinkomen heeft, krijgt korting. Contacteer me hiervoor op 015/62 06 35.


Inschrijven kan door betaling van het juiste bedrag op rekening BE63 7340 3651 0708 van Art of Good Living, en door een e-mail te sturen, je ontvangt dan een bevestiging.


action

Concrete resultaten van een workshop 'Meer eenvoud in je leven'

Hoe ontstaat stress en burn-out? Wat kan een burn-out je vertellen? Hoe maak je hier een keerpunt van? Of hoe voorkom je burn-out en creëer je meer evenwicht? Theorie en praktijk wisselen elkaar af in deze interactieve lezing. Contacteer me om deze lezing in je bedrijf, school, organisatie, ... te brengen.

Bedankt voor de fijne en leerrijke opleiding. Het was voor mij een bijzondere ervaring. Ik heb heel veel tips meegekregen die ik kan delen met mijn echtgenoot, vrienden en collega's. Enkele weken later kijk ik nog altijd met een goed gevoel terug.

Een heel leuke workshop met een veelzijdige en originele benadering van het thema ‘Stress en Burn – out’. Inhoudelijk een verfrissende afwisseling tussen theorie en korte, ontspannende oefeningen. Greet heeft een zeer empathische, positieve en rustige lesgeversstijl en geeft veel ruimte voor spontane reacties en het delen van persoonlijke ervaringen. Mensen kunnen hun ‘EI’ kwijt. Deze workshop was de moeite waard! Leen, Bond Moyson

 

changelogo
 
 

 

Een deelnemer uitgebreid aan het woord

Ik voelde me hartelijk ontvangen en het voelde dadelijk goed tussen alle andere deelnemers waarvan ik niet één kende.
De ruimte was aangenaam; ruim, open en veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen.
Tijdens de workshop groeide het groepje deelnemers steeds meer naar elkaar toe en er was voor die korte tijdspanne al snel een fijne band met elkaar met vertrouwen en wederzijds respect.


De workshop werd goed aangepakt: er was structuur, het was duidelijk dat er  was over nagedacht.  Theorie en praktijk goed afgestemd op mekaar;  dat we meer konden ‘doen’ en ‘ervaren’ dan theorie krijgen was ideaal. Het verbaasde me dat ik dankzij deze oefeningen er achter kwam dat ik helemaal niet bang hoef te zijn voor verandering, zo werd ik tijdens een bepaalde oefening eraan herinnerd dat ik al vaak veranderingen in mijn leven heb getrotseerd en dat het altijd goed gekomen is.  En dat je het veranderingproces in stapjes kunt doen en telkens opnieuw kunt aftasten of het nog steeds goed voelt, dat gaf mij een hele geruststelling. 

Dat veranderen zelfs ‘leuk’ kan zijn heb ik nu wel mogen ervaren.  Iets wat je hoort vergeet je snel, maar wat je ‘beleeft’ en ‘voelt’ dat vergeet je niet zo gauw. De tips die ik er kreeg kan ik dan ook zeker goed gebruiken.


We zijn nu al een tijdje verder en ik merk dat ik al terug durf te dromen van mijn eigen coachingpraktijk en plannen begin te maken voor de tijd die zal komen dat mijn chronische vermoeidheid weg is of niet meer zo bepalend is voor mijn doen en laten. 


Ik laat mij dus niet meer belemmeren door mijn twijfels en angsten voor verandering maar ga met deze tips aan de slag.


Dank je wel Greet
en ook dank je wel aan het heerlijk groepje van de workshop die hierin hebben bijgedragen.
Home | For You | What & How | About Us | Workshops | Testimonials | F A Q | Contact